Orizont d.o.o.
Vodovodna ulica 30c
2000 Maribor

T: 02 300 44 00, 01, 02

E: info@horizont.si

Bencin


Bencin

Pri razvoju produktov nam ni pomembno samo to, da zadostimo standardom, temveč da zadovoljimo in presežemo kupčeve potrebe in pričakovanja. Bencini z zanesljivo in stalno kakovostjo so odlično pogonsko gorivo tako za tradicionalne motorje, kot tudi za moderne turbo motorje.
  • nadstandardna kakovost
  • manjša poraba
  • konkurenčna cena
  • večji izkoristki motorja
  • daljša življenjska doba motorja, izpušnega sistema in katalizatorja

Prednosti bencina:


Več poti z enim rezervoarjem! Z O.K.bencinom dosegajo motorji večji izkoristek, manjšo porabo goriv in so bolj odzivni. To omogoča najsodobnejša rafinerijska tehnologija.

Daljše življenjske dobe motorja, izpušnega sistema, katalizatorja
Nizka vsebnost žvepla ščiti katalizator, zmanjšuje stroške vzdrževanja in podaljša življenjsko dobo motorja in katalizatorja, kar je dobro za okolje in za stroške uporabnika.
Sestava bencina ščiti pred nastajanjem lepljivih smolnatih snovi na delih vašega motorja in poslediščno daljša življenjsko dobo motorja. Nizka vsebnost olefina in destilacijskega ostanka preprečuje nastanek usedlin v mešalni komori motorja (daljša življenjska doba motorja).

Bencin Horizont skupine varuje okolje, ima tudi manj žvepla, pepela in skupnih nečistoč, kot jih določajo standardi. Zato so je pri uporabi bistveno manj emisij tako pri starejših kot tudi pri novih motorjih.

Visoka kakovost bencina ni dosežena z dodajanjem aditivov, temveč s sodobnimi tehnološkimi procesi.

Aktualna cena kurilnega olja: 0,988
€/L

V ceno kurilnega olja ni vključen strošek
prevoza in velja od
08.10.2019 do 21.10.2019 oz. do spremembe cen.

Arhiv novic

 

Darilo za kupce kurilnega O.K. olja - februar 2014

Za vsa naročila nad 500 l kurilnega O.K ...
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke (angl. cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov, ki so namenjeni boljši funkcionalnosti spletnega mesta.