Orizont d.o.o.
Vodovodna ulica 30c
2000 Maribor

T: 02 300 44 00, 01, 02

E: info@horizont.si

Kurilno olje - O.K. olje


Kurilno olje - O.K. oljeO.K. olje – kurilno olje za dom in okolje


Kurilno olje O.K.olje izboljšane kakovosti vam ponuja vrsto ekonomskih in ekoloških prednosti, kar je odlično za vaš dom in za okolje. Namreč, kurilno O.K.olje bistveno presega zahteve kakovosti kurilnega olja, ki so določene s standardom SIST 1011 in prav to vam prinaša prihranke in čisto okolje.


Zakaj bi kupili kurilno O.K.olje?


Nižji stroški ogrevanja s kurilnim O.K.oljem
Ker vsebuje izjemno malo žvepla, pepela in sedimentov, bodo vaše kurilne naprave manj obremenjene. Tudi sajastih oblog, katrana in korozije na stenah kotla bo občutno manj. Zato bo vzdržljivost vaših kurilnih naprav bistveno daljša. Zmanjšali boste tudi stroške vzdrževanja. Skupaj z visoko energetsko vrednostjo bo manjša tudi poraba. Več energije za isto ceno!

O.K.olje ima odlične temperaturne lastnosti skozi vse leto
Kurilno O.K.olje ima točko tečenja vedno pri najmanj minus 20 stopinj Celzija, kar pomeni da ostaja tekoče tudi pri zelo nizkih temperaturah.

Po kurilni vrednosti je O.K. kurilno olje na drugem mestu, takoj za zemeljskim plinom

Kurilno O.K.olje je ekološko prijazno
Zaradi manjše porabe goriva, ki je rezultat višje kurilne vrednosti in manj sedimentov, kurilno O.K.olje tudi manj onesnažuje okolje.

S kurilnim O.K.oljem ste bolj varni
Po standardu je plamenišče kurilnega olja najmanj 55 stopinj Celzija, kurilno O.K.olje pa ima plamenišče do 70 stopinj ali več, s čimer je zagotovljena večja varnost pri skladiščenju in porabi goriva.


Naročite kurilno O.K. olje hitro in enostavo preko spleta:

Naroči kurilno olje O.K.olje

Aktualna cena kurilnega olja: 0,988
€/L

V ceno kurilnega olja ni vključen strošek
prevoza in velja od
08.10.2019 do 21.10.2019 oz. do spremembe cen.

Arhiv novic

 

Darilo za kupce kurilnega O.K. olja - februar 2014

Za vsa naročila nad 500 l kurilnega O.K ...
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke (angl. cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov, ki so namenjeni boljši funkcionalnosti spletnega mesta.