Orizont d.o.o.
Vodovodna ulica 30c
2000 Maribor

T: 02 300 44 00, 01, 02

E: info@horizont.si

Prednosti O.K. kurilnega olja


Kurilno O.K.olje je nadstandardne kakovosti s številnimi ekonomskimi in ekološkimi prednostmi. Primerno je za vse vrste sodobnih gorilnikov. Visoka kakovost pa ni dosežena z dodajanjem aditivov (sredstev za izboljšanje), temveč s sodobnimi tehnološkimi procesi.


Ekonomske prednosti


Z uporabo visokokakovostnega O.K. kurilnega olja, ki ima višjo kurilno vrednost, boste znižali stroške ogrevanja. Več energije za isto ceno!

O.K.olje vsebuje do 63% manj sedimentov, je skoraj brez pepela, ima do 90% manj koksnega ostanka in vsebuje do 74% manj vode, kot zahteva standard.

Zato bodo kurilne naprave manj obremenjene, tudi sajastih oblog, katrana in korozije na stenah kotla bo občutno manj. Življenjska doba vaših kurilnih naprav bo daljša, znižali pa boste tudi stroške vzdrževanja.

O.K.olje ima odlične temperaturne lastnosti skozi vse leto
Kurilno O.K.olje ima točko tečenja vedno pri najmanj minus 20 stopinj Celzija, kar pomeni da ostaja tekoče tudi pri zelo nizkih temperaturah.

Po kurilni vrednosti je O.K. kurilno olje na drugem mestu, takoj za zemeljskim plinomEkološke prednosti


Kurilno O.K.olje je ekološko prijazno
Zaradi manjše porabe goriva, ki je rezultat višje kurilne vrednosti in manj sedimentov, kurilno O.K.olje tudi manj onesnažuje okolje.

S kurilnim O.K.oljem ste bolj varni

Po standardu je plamenišče kurilnega olja najmanj 55 stopinj Celzija, kurilno O.K.olje pa ima plamenišče do 70 stopinj ali več, s čimer je zagotovljena večja varnost pri skladiščenju in porabi goriva.

Arhiv novic

 

Darilo za kupce kurilnega O.K. olja - februar 2014

Za vsa naročila nad 500 l kurilnega O.K ...

Aktualna cena kurilnega olja: 0,988
€/L

V ceno kurilnega olja ni vključen strošek
prevoza in velja od
08.10.2019 do 21.10.2019 oz. do spremembe cen.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke (angl. cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov, ki so namenjeni boljši funkcionalnosti spletnega mesta.