Orizont d.o.o.
Vodovodna ulica 30c
2000 Maribor

T: 02 300 44 00, 01, 02

E: info@horizont.si

Arhiv novic

<< < 1 2 3 > >>
 

Darilo za kupce kurilnega O.K. olja - februar 2014

Za vsa naročila nad 500 l kurilnega O.K. olja, oddana v mesecu februarju 2014, vam podarimo 0,5 l aditiv brezplačno.

Prodaja za področje Ljubljane in okolice, se vrši v sodelovanju s poslovnim partnermem, podjetjem Eco-prim, Primož Hudobivnik s.p., zato na tem področju akcija ne velja.

Za vaš topel dom brez skrbi, nas pokličite na tel. št.: 02 300 44 00
 
 

Darilo za kupce kurilnega O.K. olja in lesnih pelet - september 2013

Topli copatki za hladne jesenske dni.

V obdobju od 2.9. do 31.10.2013 vas Horizont skupina pri nakupu nad 500 l kurilnega O.K olja ali pri nakupu 1 tone pelet ki so novost v naši ponudbi, obdarimo s praktičnimi, kvalitetnimi in luškanimi copatki iz naravnega žameta za hladne dni.

Za vaš topel dom brez skrbi, nas pokličite na tel. št.: 02/300 44 80
 
 

Kmalu nove akcijske ponudbe

Bliža se jesen in v Horizont skupini vam bomo v kratkem zopet pripravili nove akcijske ponudbe. V Horizont skupini bomo tudi letos poskrbeli, da bo vaš dom prijetno topel.

Pričakujte našo ponudbo!


 
 
Poskrbite za vaš topel dom - oktober 2012

S pravočasnim nakupom kurilnega O.K.olja vam podarimo sveža slovenska jabolka, večnamensko okolju prijazno vrečko in do 800 EUR  naložbe v varčno ogrevanje!

V mesecu oktobru bomo izžrebali 10 dobitnikov ozimnice in obdarili pomoči  potrebne otroke Karitasa z jabolki z željo pričarati prijetno jesen v Vašem toplem domu brez skrbi smo za Vas pripravili poseben jesenski DARILNI
paket;

  • sveža slovenska jabolka, direktno iz Šentjurskega sadovnjaka, za Vaš jesenski vitaminski posladek,
  • prikupna večnamenska okolju prijazna vrečka za Vaše vsakodnevne aktivnosti,
  • do 800 EUR naložbe v varčno ogrevanje, unovčljive ob nakupu Coolwex produktov za varčno
    ogrevanje (s katerimi boste vsako leto prihranili tudi do 1.418 EUR),
  • z malo sreče pa lahko postanete tudi dobitnik ozimnice. Ker Vam želimo prijetno, toplo in mirno jesen v vašem toplem domu brez skrbi, Vam zaradi hitre rasti cen priporočamo pravočasen nakup nadstandardnega kurilnega O.K olja, ki ga odlikujejo:
  • visoka energetska vrednost,
  • z uporabo visoko kakovostnega kurilnega O.K.olja znižate stroške ogrevanja in vzdrževanja,

nudimo Vam tudi najboljše plačilne pogoje, celo do 12 obrokov, zanesljiva in hitra dostava. Naročite kurilno O.K.olje še danes na tel. št. 080 20 90, ugriznite v zdrava, slovenska jabolka in osrečite
pomoči potrebne otroke Karitasa!

Za vaš topel dom brez skrbi!

 

Več o 800 EUR vrednem bonu si preberite na http://si.coolwex.com/akcije

 
 
Jesenki darilni paket
Dragi, naš cenjeni kupec. Za vas smo tokrat pripravili poseben jesenski DARILNI paket.

Vsakemu kupcu, bomo ob nakupu kurilnega O.K.olja, v času od 14.9. - 13.11.2012, podarili  prikupno, večnamensko, okolju prijazno vrečko, svežih, slovenskih jabolk. Upamo, da vam bomo tako pričarali tudi nasmeh in toplino v vašem srcu.
In, ker je srečo potrebno deliti, smo se odločili, da bomo v vašem imenu podarili dodaten kg jabolk pomoči potrebnim otrokom, organizaciji Karitasa. Tako je. Vi boste z nakupom kurilnega O.K.olja osrečili otroke in jim pričarali nasmeh na obraz.
 
 

Prvi izlet v Benetke, skupaj z zvestimi kupci kurilnega olja O.K.olje


V soboto 1. oktobra smo se v zgodnjih jutranjih urah, še malce zaspani, vkrcali na avtobus in v Slovenski Bistrici, Celju, Ljubljani in na Fernetičih pobrali še ostale izleta željne potnike.

Pot nas je skupaj z zvestimi kupci kurilnega olja O.K.olje vodila na oblubljeno popotovanje v pravljične Benetke. Obisk je modre lagune, je  je bilo res enkratno, pravo malo čarobno doživetje.

Pokličite naše svetovalke na telefon 080 35 07 ali naročite kurilno olje O.K.olje preko spleta in odpotujte tudi Vi z nami!

Galerija slik in dogodivščine iz potovanja v Benetke

 
 

Prvih 1500 kupcev kurilnega olja O.K.olje potuje v Benetke


Naftna družba Horizont in turistična agencija Odpotuj sta 19. avgusta podpisali pogodbo o partnerskem sodelovanju in povezovanju storitev, ki jih zagotavljata svojim strankam. Jesenski nakupi O.K. olja Naftne družbe Horizont bodo kupcem prinesli tudi izlet v Benetke.

Partnerja načrtujeta, da bo posebno ponudbo ob 20 letnici Horizont skupine izkoristilo najmanj 1500 od sicer 40.000 tisoč zvestih strank Horizont skupine. Akcija prinaša koristi vsem članom partnerstva. Preverjeno največ pridobijo kupci. V tovrstnih akcijah je Horizont skupina doslej uspešno nagradila tisoče svojih strank.

S potovanji v evropski  prestolnici Dunaj in Budimpešto ter na otok Krf in v Benetke so v zadnjih letih nagradili preko 2000 svojih odjemalcev. Tudi tovrstnemu pristopu se podjetje lahko zahvali za zvestobo preko 25.000 kupcev zgolj na območju Republike Slovenije. Posebnost akcije pa je uspešno partnerstvo, ki združuje potenciale dveh ambicioznih poslovnih subjektov v enkratno ponudbo za stranke in s tem v zahtevnih pogojih gospodarjenja gradi zgodbo o uspehu.

»Dopolnjevanje in nenehno nadgrajevanje storitev je naša strateška izbira. Brezhibnost produktov in celovit servis, široka paleta izdelkov ter popolno obvladovanje področja ogrevanja in klimatizacije sta nas naučila, da je kupcem potrebno ponuditi vedno več in bolje od drugih. Partnerje v akcijah izbiramo na osnovi inovativne orientiranosti pri poslovanju s čimer lahko sledimo naši strateški izbiri, jasnim in oprijemljivim koristim s presežki,« bistvo poslovnega modela pojasnjuje Igor Cverlin, direktor Horizont skupine. 

Sicer pa Horizont skupina letno ustvari le nekaj manj kot 50 milijonov evrov prihodkov je globalno delujoče in globalno razmišljajoče podjetje z 20 letno tradicijo na področju ogrevanja, klimatizacije in prezračevanja. Poleg domačega trga se vse bolj usmerja na zahtevne trge Zahodne Evrope, kamor vstopa s svojo preverjeno prodornostjo in inovativnostjo.

Turistična agencija Odpotuj.net zagotavlja popoln potovalni servis počitnic, potovanj, letalskih kart, križarjenj in poslovnih potovanj. Njihov poslovni uspeh temelji na bogatih izkušnjah ekipe zaposlenih v turizmu in na področju visokih rezervacijskih tehnologij za turizem. Agencija poslovno sodeluje z večino velikih organizatorjev potovanj in počitnic iz sosednje Avstrije in Nemčije. Centralni rezervacijski sistem in direktni pogodbeni odnosi z večino velikih organizatorjev potovanj in počitnic družbo postavljajo med vodilne akterje turistične industrije na zemljevidu jugovzhodne Evrope. Ob izteku leta 2010 je distribucijska mreža Odpotuj.net zajemala 70% trga turističnih agencij v Republiki Sloveniji.

»Moč našemu partnerstvu s Horizont skupino daje inovativnost in globalno razmišljanje pri ustvarjanju še neodkritih načinov preseganja pričakovanj naših odjemalcev. Lahko rečemo, da imamo skupni horizont, saj nova poslovna sodelovanja nimajo meja, tako kot jih nimajo naše ambicije po rasti. Skupaj gradimo mrežo, ki bo koristila vsem članom. Skupaj lahko ponudimo več in bolje vedno novim strankam, ter s tem krepimo svoj položaj na trgu in stabilnost naše skupne podjetniške ideje,« je ob podpisu pogodbe povedal Tomaž Beigot, direktor Turistične agencije Odpotuj.

Igor Cverlin, direktor Horizont skupine v pogovoru s partnerji

Igor Cverlin, direktor Horizont skupine, skupaj z direktorjem Turistične agencije Odpotuj, Tomažem Beigotom ter izvršnim direktorjem Naftne družbe Horizont, Danijelom Šumejem


 
 

Ob naročilu kurilnega olja vas Naftna družba Horizont popelje na izlet v Benetke


V času trajanja akcije, od 20.08.2011 do 31.10.2011, Naftna družba Horizont podarja vsakemu kupcu, ki bo pri Naftni družbi Horizont, naročil vsaj 1000 litrov kurilnega olja, enodnevni izlet v Benetke za eno osebo.

Obiščite z nami pravljične Benetke in naročite kurilno olje O.K.olje še danes!


 
 

Akcija "Bon za casino vsakemu kupcu kurilnega olja O.K.olje"


Skupina Horizont vam bo v sodelovanje s Hitovimi igralnicami, v obdobju od 12.05.2011 do 30.6.2011, ob naročilu kurilnega olja O.K.olja, podaril obilo zabave in možnost zadetka Jackpota v vrednosti 10.000 €.

Vsakemu kupcu kurilnega olja O.K.olje, bomo podarili dva bona v vrednosti 5€, skupaj s hladnim kozarcem penine. Bona boste lahko izkoristili v Hitovih igralnicah!

Naročite kurilno olje O.K.olje še danes! Poskusite srečo in kmalu lahko zadanete 10.000 €!

Vsem, ki boste kurilno olje O.K.olje naročili preko spleta, pa podarimo še dodaten bon!


Naročite kurilno olje O.K.olje preko spleta


 
 

Akcija "Grelne blazinice in koledar 2011 za vsakega kupca kurilnega olja O.K.olje"


Ob naročilu kurilnega O.K. olja, od 3.12. do 31.12. 2010, Vam Horizont Skupina tokrat podarja grelne blazine za roke Heat Company in koledar za leto 2011!

Grelne blazinice vas bodo v vedno bolj hladnih dneh prijetno ogrele v roke, noge ali hrbet tudi izven doma – na sprehodu, smučanju, sankanju.

Ker Vam privoščimo le najboljše, vas čakajo grelne blazinice The Heat company, ki so številka 1 med grelnimi blazinicami v Evropi. Njihova uporaba je zelo enostavna, naravna toplota pa vas bo grela kar do 12 ur.

Blazinice so popolnoma naravne, ne vsebujejo strupenih snovi in so brez vonja. Že leta jih uporabljajo tudi smučarske reprezentance, vojska in policija.

Naj vam bo toplo, tudi ko ne boste v objemu svojega toplega doma! Zato ne odlašajte in pravočasno naročite kurilno O.K.olje!

Pravilnik o organizaciji in  sodelovanju v akciji »Grelne blazinice in koledar 2011 za vsakega kupca kurilnega olja O.K.olje«
 
<< < 1 2 3 > >>
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke (angl. cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov, ki so namenjeni boljši funkcionalnosti spletnega mesta.