Orizont d.o.o.
Vodovodna ulica 30c
2000 Maribor

T: 02 300 44 00, 01, 02

E: info@orizont.si

Benetke jesen 2011


Potovanje v Benetke z zvestimi kupci kurilnega olja O.K.olje


Prišla je prva sobota, ko smo v zgodnjih jutranjih urah, še malce zaspani, vstopili na avtobus in v Slovenski Bistrici, Celju, Ljubljani in na Fernetičih pobrali še ostale izleta željne potnike. Pot do Benetk je bila zanimiva, saj smo izkoristili čas za medsebojno spoznavanje in prisluhnili obširni razlagi našega hudomušnega vodiča Tonija. Imeli smo kar nekaj postojank in na eni izmed njih smo se okrepčali z jogurti Ljubljanskih mlekarn, ki so poskrbele, da smo že zjutraj zaužili zadostno količino beljakovin in vitaminov.

Okrog enajste ure dopoldan smo prispeli do Punta Sabione, kjer smo se vkrcali na lokalno ladjico, ta pa nas je popeljala do znamenitih Benetk. Vreme je bilo krasno, hvaležni smo bili za sonce, saj je sprehod v kratkih rokavih bil prav neverjeten za prvi oktober.

Vodič Toni je imel zmeraj dvignjen zeleni dežnik, ker, roko na srce, se v tej poplavi svetovnih obiskovalcev kar hitro izgubiš, zaviješ v eno izmed ulic in se ustaviš šele, ko se ta konča s kanalom.

Pot nas je vodila do mosta vzdihljajev skupaj z zgodbo Casanovinega bega iz beneških ječ, nato smo si ogledali Doževo palačo, steber Beneškega leva, Campanille, knjižnico in trg sv. Marka, sledila je razlaga o Rialtu in kanalu Grande. 

Imeli smo še urico časa za raziskovanje ulic, trgovin, kje prodajajo najdražjo kavo ... In okrog tretje ure popoldan smo, polni vtisov, zapustili mistično mesto in se z ladjico odpeljali do našega avtobusa. V Fernetičih so nas pričakali s poznim kosilom, kjer smo lahko izbirali med mesnim in vegetarijanskim menijem.

Precej utrujeni smo ob gledanju humorističnih filmov okrog enajste ure zvečer prispeli nazaj v Maribor. Izlet v Benetke je bilo res enkratno, pravo malo čarobno doživetje.

Video posnetki izletov Naftne družbe Horizont in zvestih kupcev kurilnega olja O.K.olje v pravljične Benetke

Benetke 1.10.1011Benetke 8.10.2011
Benetke 15.10.2011
                  "Pravljična jesen v Benetkah"

Aktualna cena kurilnega olja: 0,944
€/L

V ceno kurilnega olja ni vključen strošek
prevoza in velja od
18.06.2019 do 01.07.2019 oz. do spremembe cen.

Arhiv novic

 

Darilo za kupce kurilnega O.K. olja - februar 2014

Za vsa naročila nad 500 l kurilnega O.K ...
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke (angl. cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov, ki so namenjeni boljši funkcionalnosti spletnega mesta.